De Fotolinie is een vereniging met enthousiaste amateurfotografen.
Ons principe is dat we het plezier in fotograferen bevorderen en dat we van elkaar en met elkaar leren om mooie foto's te maken. Dit betekent dat, naast gastfotografen, ook een aantal van de leden lezingen geeft over verschillende onderwerpen van de fotografie. Wij geven echter geen cursussen in het gebruik van je digitale camera. Daarvoor kun je beter een basiscursus volgen bij een andere instelling.

De Fotolinie heeft 10x per seizoen een Clubavond en een Doedag. De Clubavonden zijn in principe op de derde woensdagavond in de maanden september tot en met juni. De Doedagen meestal op de eerste zondag van oktober tot en met juli en worden op verschillende locaties in Almere en omgeving georganiseerd.

De Clubavonden zijn van 19.30 tot 22.00 uur in
Zorgcentrum Buitenhaeghe,
Atheneplantsoen 1
1334 EL Almere BuitenDe contributie is voor het seizoen 2023-2024 vastgesteld op €130,- voor een heel jaar (september t/m juni) inclusief het lidmaatschap van de Fotobond.
Word je tijdens het lopend jaar lid, dan ben je de contributie pro rata verschuldigd.

Als je informatie wilt hebben of een keer een doedag mee zou willen lopen, dan kun je contact opnemen met het secretariaat d.m.v. een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..